Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Oranje caps,petten en hoeden

Oranje cap bestellen

Heeft u binnenkort een feestje met oranje thema en zoekt u nog een leuk oranje accessoire? U bent bij ons aan het goede adres! Wij bieden u een ruim aanbod aan oranje caps, petten en hoeden. De oranje caps zijn ideaal voor koningsdag, bevrijdingsdag, het Nederlands voetbal elftal en andere oranje evenementen en partijen. Petten zijn mooie en functionele oranje relatiegeschenken! Het houdt de zon uit uw ogen tijdens warme dagen en tevens kunt u zorgen voor een uniforme uitstraling. Vandaar dat de oranje caps ook perfect inzetbaar zijn tijdens onder andere schoolreisjes. 

Oranje fan hoeden

Online kunt u een gratis offerte aanvragen voor de onbedrukte Nederlandse petten. Er is volop keuze aan oranje hoeden! Zo kunt u kiezen voor de Holland belletjeshoed zodat uw vrienden altijd horen waar u bent of wanneer u eraan komt. Wilt u liever iets minder opvallends, dan kunt u gaan voor de oranje bandana met Holland print. Deze kan ook gebruikt worden voor briefings en mailings aangezien de bandana gemakkelijk in een envelop past. U zult zeker niet over het hoofd worden worden gezien wanneer u de oranje drakenhoed opzet. Voor de meest originele en opvallende hoeden neemt u een kijkje op onze website waar wij u een overzicht bieden van onze oranje fan hoeden. De oranje caps, petten en hoeden zijn al vanaf slechts één stuk leverbaar! Het is aangenaam om meer stuks te bestellen, aangezien de prijs dan voordeliger wordt. De scherpst geprijsde artikelen koopt u bij mijnoranjewereld.nl!

Oranje petten met bedrukking

U kunt de exclusieve oranje petten laten personaliseren door middel van een bedrukking of een andere personalisatie methode. De oranje pet met opdruk kan de naamsbekendheid van uw bedrijf vergroten doordat uw logo, slogan en bedrijfsnaam bij veel mensen onder ogen komt. Dit maakt de oranje petten ideaal als reclame dragers! Wilt u meer informatie over het personaliseren van onze oranje caps? Neem geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen u alles vertellen over de vele mogelijkheden! Ook wanneer u het juiste product niet kunt vinden, kunt u onze medewerkers inschakelen voor hulp. 

Bel mij terug!
Advies nodig?